top of page
Workout Class

Partnersko sodelovanje

LOGO small icon.png

VADBA V ZAPRTI SKUPINI

mylifestyle

Pozitivni učinki vadbe:

  • Celosten za razvoj telesa.

  • Izboljšanje fizične pripravljenosti.

  • Spodbujanje k doseganju osebnih ciljev.

  • Odprava tipičnih telesnih disfunkcij & krepitev oslabelih mišičnih skupin.

  • Spodbujanje družabnosti in prijateljskih vezi tudi z dodatnimi aktivnostmi in izleti.

  • Razvijanje pozitivnega odnosa do zdravega življenjskega sloga & redne telesne aktivnosti.

SPREMENI SVOJ ŽIVLJENSKI SLOG!

PREDSTAVITEV

VADBE

MyLifestyle je redni program telesne vadbe, ki je nastal v sodelovanju z Zavodom Sprememba v Srcu, Ljubljana. Trening sistem, ki poteka trikrat tedensko po 1h, je prvenstveno namenjen kot nadaljevanje našega dvomesečnega Programa MyChange s ciljem, da se doseženi uspehi utrdijo in stopnjujejo dolgoročno, vsekakor pa se vanj lahko vključijo tudi drugi člani.

MyLifestyle uporablja športni pristop kot spodbudo za osebno rast in razvoj. Vsakogar, ne glede na pretekle izkušnje, obravnavamo kot vrhunskega športnika in mu pomagamo doseči osebne cilje. Vadba poteka v zaprti skupini, s katero izvajamo tudi druge športne aktivnosti izven telovadnice in redne izlete, in omogoča varno okolje za premagovanje osebnih meja in spodbuja k povezovanju v ekipo prijateljev, ki skupaj stremijo k aktivnemu življenskemu slogu.

Sistem vadbe je načrtovan tako, da vsak trening obravnavamo celo telo, na posameznem treningu pa skozi teden dajemo poudarke na različne komplementarne mišične skupine. Vadbo izvajamo tako z lastno telesno težo , kot tudi z bremeni in različnimi vadbenimi rekviziti, stil treninga pa se iz meseca v mesec spreminja in prilagaja naravnemu ritmu telesa skozi leto.
 

KATJA FD2405.png

KATJA ROZMAN

Program MyChange,

MyLifestyle, MyBody,

osebno trenerstvo.

Marija, 31 let
MyLifestyle

Odločitev za program MyLifestyle ni bila težka, saj nadaljevanje s treningi po Programu MyChange pri meni ni bilo pod vprašajem. Sicer sem pomislila,

da bi s treningi nadaljevala sama, vendar sem misel na to hitro opustila. Prednosti vadbe pod strokovnim nadzorom, prilagojene vsakemu posamezniku, ter v skupini,

v kateri se zares dobro počutiš, so pač prevelike. Prav povezanost skupine

je velikokrat odločilna, da se potrudim še malo bolj, kot bi se sicer. Dobra volja, prijetno vzdušje v skupini ter ogromno smeha pa je tisto, zaradi česar še raje pridem na trening ter na skupinske izlete, ki so postali že skoraj tedenska rutina.

bottom of page