top of page

TRDNI TEMELJI ZA VRHUNSKI REZULTAT

ŠPORTNE

PRIPRAVE

Športni kampi kluba Jeklo so namenjeni:

  • mladim, ki se še razvijajo. Naučimo jih pravilnih gibalnih struktur in razvijemo močne temelje za kasnejšo vrhunsko pripravljenost: razvoj maksimalne moči, hitrosti, koordinacije, gibljivosti, natančnosti time-inga in eksplozivnosti. Učimo jih tehnike olimpijskega dviganja uteži z vsemi asistenčnimi vajami, ki so potrebne za razvoj specifičnih lastnosti njihovega športa. Pri skupinah najmlajših (10-14 let) krepimo  telesni razvoj skozi kompleksne vaje, ravnanje z bremeni in različnimi rekviziti, elementi gimnastike in atletike. Pri nekoliko starejših (14-18) skrbimo za utrjevanje in izboljšanje gibalnih vzorcev z elementi gimnastike in atletike.

 

  • Izkušenim vrhunskim športnikom v času med tekmovanji, ki ne potrebujejo učenja, temveč utrjevanje sposobnosti na višjem nivoju. V pripravljalnem obdobju poskrbimo za bazične priprave (moč, eksplozivnost in specifične sposobnosti, ki jih zahteva njihova disciplina).

Organiziramo priprave za športe kot so hokej, košarka, motocross/downhill, športno streljanje, judo, alpsko smučanje, smučarski skoki, odbojka ... Kampi so namenjeni tako posameznikom kot zaključnim skupinam ter klubom. Termine za slednje lahko po želji prilagodimo njihovim zahtevam in urnikom.

Verjemi, da zmoreš, že preden to lahko storiš.”

- Michael Jordan

galerija ŠPORTNIKOV

ZA ŠPORTNIKE IN EKIPE

STROKOVNE PRIPRAVE

Jon, 11 let

hokejist

“Vadbe obiskujem, ker v klubu Jeklo trenirajo tudi moj brat in prijatelji. Všeč mi je, da lahko vadim v manjši skupini in z dobrim trenerjem. Opažam, da sem postal hitrejši in močnejši, moj cilj pa je izboljšati svoj hokejski strel.” 

 

bottom of page