top of page

KATJA ROZMAN

TRENERKA

IMG_4208.png

SPOZNAJTE

KATJO

Katja Rozman je trenerka v našem Športno rekreativnem centru MyGym. Trenutno piše magistrsko nalogo na področju Vizualnih komunikacij na Fakulteti za Dizajn in skrbi tudi za medijske vsebine ter promocijo našega kluba.

 

 

Je tudi aktivna tekmovalka v Olimpijskem dviganju uteži v klubu Jeklo in je v svoji kategoriji osvojila več državnih naslovov in rekordov. Ta šport, ki ji danes predstavlja veliko strast, je odkrila po naključju v iskanju novih izzivov po dolgoletnem obiskovanju klasičnih fitnes centrov.

KATJA FD2405.png

Verjamem, da je naše telo vedno odraz našega psihičnega stanja. Za doseganje trajnih, predvsem pa zdravih rezultatov, je zato ključnega pomena celostni pristop, ki poleg telesa obravnava tudi našo psiho in duha.

"

Da bi svoj hobi spremenila v kariero se je odločila pridobiti naziv Trener športne rekreacije in Funkcionalnih vadb. Ker je želela svoje znanje dopolniti tudi na področju Olimpijskega dviganja uteži je opravila tudi Usposabljanje za Športno treniranje, dviganje uteži 1. stopnje.

Poleg vodenja vadb in osebnega trenerstva je Katja v sklopu Zavoda Sprememba v Srcu, v katerem opravlja funkcijo direktorice, razvila tudi program MyChange namenjen celostni osebni preobrazbi. Sistem, ki deluje po principu holistične obravnave človekovega telesa in duha združuje principe zdrave in varne telesne aktivnosti ter psihoterapevtskih metod dr. Sanje Rozman.

 

Namenjen je pomoči pri okrevanju od nekemičnih odvisnosti in ljudem z slabo samopodobo, pa tudi vsem tistim, ki si želijo preoblikovati svoje telo, si izgraditi samozavest in doseči visoko raven zadovoljstva v svojem življenju.

IMG_4222.jpg
bottom of page