KOVAČIČ IVANJKO

JERCA
18 let

"V klub sem se včlanila pred približno dvemi leti, ker mi je bil šport olimpijskega dviganja uteži zelo všeč. Treningi me navdajajo s pozitivno energijo, rada premikam svoje meje. V športu preprosto uživam. Damjan je dober in izkušen trener. Zaupam mu. Všeč so mi tudi čisti in zračni prostori, prijetno osebje in fenomenalno vzdušje.  Bodočim dvigalcem svetujem, da pričnejo čimprej!"

Osebni rekordi

Kategorija:   do 49kg

poteg:   63 kg

sunek:   73 kg

biatlon:   136

 

PATERNOSTER

JANI
15 let

"Odkar treniram olimpijsko dviganje uteži sem spoznal veliko novih prijateljev in postal boljši tudi v drugih športih. Ta šport me je pritegnil, ker imajo tekmovalci zelo mišičasto in razvito telo ter lepo držo. Tudi sam želim postati močnejši. Vztrajam, ker vem, da je vedno treba poskusiti samo še enkrat, da dosežeš svoj cilj."

Osebni rekordi

Kategorija:   do 61kg

poteg:   73 kg

sunek:   95 kg

biatlon:   168

 

ROZMAN

KATJA

22 LET

"Olimpijsko dviganje sem pričela trenirati, ker sem v tem športu prepoznala svoj naslednji izziv. Zahteva namreč veliko samodiscipline, pa tudi trme in želje po napredku. Poleg tega me je izjemno pritegnil medsebojni odnos tekmovalcev do vseh udeležencev tekmovanj, ne glede na spol in starost. Našla sem okolje v katerem je ženska fizična moč spoštovana in zaželena."

Osebni rekordi

Kategorija:   nad 81kg

poteg:   58 kg

sunek:   70 kg

 

PATERNOSTER

DAVID
13 let

"V klubu mi je všeč družba in naš trener. Član sem postal leta 2017, ko sem iskal šport, s katerim bi razvil svojo moč. Moje motivacijsko načelo je, da se vse doseže, če se hoče, kar zelo velja tudi za olimpijsko dviganje uteži"

Osebni rekordi

Kategorija:   do 61kg

poteg:   68 kg

sunek:   81 kg

 

NOVAK

MONIKA
24 LET

"Zastavi svoje cilje visoko in zaživi svoje sanje! Ni pomembno kolikokrat ti spodleti do cilja, pomembno je le, da vztrajaš in se nikoli ne predaš."

Osebni rekordi

Kategorija:   do 59kg

poteg:   62 kg

sunek:   83 kg

biatlon:   145

 
Ozadje.png

EKIPA JEKLO ALUMNI

SIMON POLŠAK

poteg:   111 kg​

sunek:   136 kg

biatlon:   305

Simon_silhueta.png

poteg:   106 kg​

sunek:   133 kg

biatlon:   281

MARTIN KRIŽMAN

Tini_silhueta.png

BENJAMIN DRUŠKIĆ

poteg:   105 kg​

sunek:   134 kg

biatlon:   297

Benjamin_silhueta.png

FILIP KULAŠ

poteg:   92 kg​

sunek:   111 kg

biatlon:   270

Filip_silhueta.png