opis na voljo kmalu ...

KOVAČIČ IVANJKO

JERCA

16 let

"V klub sem se včlanila pred približno dvemi leti, ker mi je bil šport olimpijskega dviganja uteži zelo všeč. Treningi me navdajajo s pozitivno energijo, rada premikam svoje meje. V športu preprosto uživam. Damjan je dober in izkušen trener. Zaupam mu. Všeč so mi tudi čisti in zračni prostori, prijetno osebje in fenomenalno vzdušje.  Bodočim dvigalcem svetujem, da pričnejo čimprej!"

Osebni rekordi

Kategorija:   do 55kg

poteg:   52kg

sunek:   62kg

biatlon:   113

 

ROZMAN

KATJA

22 LET

"Olimpijsko dviganje sem pričela trenirati, ker sem v tem športu prepoznala svoj naslednji izziv. Zahteva namreč veliko samodiscipline, pa tudi trme in želje po napredku. Poleg tega me je izjemno pritegnil medsebojni odnos tekmovalcev do vseh udeležencev tekmovanj, ne glede na spol in starost. Našla sem okolje v katerem je ženska fizična moč spoštovana in zaželena."

Osebni rekordi

Kategorija:   nad 81kg

poteg:   58kg

sunek:   70kg

PATERNOSTER

JANI

13 let

"Odkar treniram olimpijsko dviganje uteži sem spoznal veliko novih prijateljev in postal boljši tudi v drugih športih. Ta šport me je pritegnil, ker imajo tekmovalci zelo mišičasto in razvito telo ter lepo držo. Tudi sam želim postati močnejši. Vztrajam, ker vem, da je vedno treba poskusiti samo še enkrat, da dosežeš svoj cilj."

Osebni rekordi

Kategorija:   do 49kg

poteg:   50kg

sunek:   65kg

biatlon:   115

opis na voljo kmalu ...

 
 

PATERNOSTER

DAVID

11 let

"V klubu mi je všeč družba in naš trener. Član sem postal leta 2017, ko sem iskal šport, s katerim bi razvil svojo moč. Moje motivacijsko načelo je, da se vse doseže, če se hoče, kar zelo velja tudi za olimpijsko dviganje uteži"

Osebni rekordi

Kategorija:   do 49kg

poteg:   35kg

sunek:   43kg

 

POLŠAK

simon

30 let

"Olimpijsko dviganje sem pričel trenirati, ker sem pred tem treniral Crossfit, ki vsebuje prvine olimpijskega dviganja. Nadaljeval sem zaradi opaznega dviga fizične pripravljenosti in splošnega dobrega počutja. Moje vodilo je premikanje lastnih psihofizičnih meja. Verjamem, da sta najpomembnejša konsistentnost treningov in delo na pravilni tehniki dviganja."

Osebni rekordi

Kategorija:   do 81kg

poteg:   111kg

sunek:   136kg

Počep zadaj:   180kg

Počep spredaj:   165kg

Mrtvi dvig:   210kg