top of page
čas je za spremembo.png

Kaj bi se zgodilo, če bi si vzeli

2 meseca časa in se resno posvetili spremembi svojega življenjskega sloga

z vso podporo vrhunskih strokovnjakov?

arrow.png
man.png

Partnersko sodelovanje

LOGO small icon.png

Ana Vanessa, 26 let
Program MyChange

"Program MyChange je bil zame skoraj edina svetla točka v težkem obdobju. Pomagal mi je, da sem ugotovila, da si lahko postavim cilje, ki si jih res želim.

Poleg tega sem preko predavanj, pogovorov in zgledov dobila upanje, da jih je res mogoče doseči. Cilje ne samo na področju fizične pripravljenosti, temveč zelo široko, na vseh področjih svojega življenja. Preko konkretnih dosežkov pa sem pridobila zaupanje vase in vsaj nekoliko popravila podobo sebe. Na treningih sem se vedno počutila izvrstno in sproščeno, k čemur so pripomogli

vsi člani skupine in vodja programa."

 

MyChange_LOGO_končan.png

Program MyChange je multidisciplinarno zastavljen sistem osebne preobrazbe, ki je nastal v partnerskem sodelovanju Športno rekreativnega centra MyGym in Zavoda Sprememba v Srcu.

 

Je edini tovrstni celostni sistem v Sloveniji in svojim članom zagotavlja optimalne pogoje za doseganje rezultatov, tako na področju telesnih dosežkov kot tudi osebne rasti.

Prednosti programa:

 

  • Pozitiven in zdrav pristop.

  • Učinkovito, varno in personalizirano.

  • Multidisciplinarna ekipa strokovnjakov.

  • Krepitev telesnega in duševnega zdravja.

  • Spodbujanje družabnosti in prijateljskih vezi.

  • Celovit sistem, ki poleg športne vadbe vključuje tudi tedenska izobraževanja in skupinske konzultacije.

edini tovrstni sistem v SLO.png

MyChange je voden skupinski program telesne aktivnosti, ki je namenjen celostni psiho-fizični preobrazbi. Primeren je za vse ljudi, ki si želijo preoblikovati svoje telo, si izgraditi samozavest in doseči visoko raven zadovoljstva v svojem življenju.

Cilj programa MyChange je sodoben in celovit pristop k zdravju, dobremu počutju in osebnostni rasti z združevanjem znanja in izkušenj strokovnjakov iz multidisciplinarnih področij. Skupaj želimo ustvariti optimalno okolje, v katerem se bo vsak član počutil dobro in varno, da se lahko posveti svojim največjim izzivom in jih tudi uspešno premaga. 

Z izvajanjem uravnovešenega in motivacijsko naravnanega programa bodo vsi vadeči razvili pozitivno izkušnjo do treniranja in skrbi zase in za svoje telo. S premagovanjem izzivov, ki jih narekuje vadba in delo v športni ekipi, bodo prepoznali svojo notranjo moč, razvili pozitiven odnos do sebe in nadaljevali začrtano pot v družbi novih, enako mislečih prijateljev. 

Program MyChange je intenziven sistem, ki traja 2 meseca in se izvaja 3x tedensko. Po zaključku se člane usmeri v zanje najbolj primerno nadaljevalno skupino oz. se za celotno ekipo odpre stalni vadbeni termin, ki deluje po enakih principih a z bolj zmernim tempom.

Poleg športne vadbe so v programu načrtovana tudi tedenska predavanja o treniranju, uspehu, zdravem življenjskem slogu, motivaciji, prehrani, športu in podobnih temah, ter skupinske konzultacije, kjer redno spremljamo počutje in sprotni napredek vseh vadečih. Takšen pristop zagotavlja trajne in učinkovite spremembe.

Woman and dots.png

Vas zanima več? Pošljite nam vprašanje na:

ekipa strokovnjakov.png

Program MyChange izvaja zagnana ekipa strokovnjakov, ki skupaj stremimo k ustvarjanju optimalnega okolja za premagovanje psihofizičnih ovir in doseganje osebne rasti.

Verjamemo, da za je trajne spremembe nujnega pomena holistični pristop,

ki poleg telesne dimenzije zajema tudi psihično, odnosno in duhovno.

MC_Sanja.png
MC_Katja.png
MC_Damjan.png
bottom of page