top of page
Monika1_Jeklo.png

MONIKA NOVAK

TRENERKA

Gasper_Franko_foto_Pokal_SLO (41 of 74).JPG

SPOZNAJTE

MONIKO

Moniko šport spremlja že vse življenje. Svoje gibalne sposobnosti je pri rosnih petih letih pričela razvijati s plesom, nato pa se je odločila za treniranje športne gimnastike.

 

V slednji je v naslednjih dvanajstih letih dosegala odlične uspehe. Večkrat je postala državna prvakinja in tekmovala tudi na mednarodnem nivoju, kjer je med drugim na tekmovanju Šalamonov memorial leta 2015 zasedla 5. mesto na parterju in prejela Državni Razred.

 

Monika Novak_profilna slika.png

Ljudje smo si različni, zato mi je pomembno,

da vsakemu nudim tisto kar potrebuje

za doseganje lastnega cilja. 
Gibanje je ključ do boljšega počutja,

višje samozavesti

in večje uspešnosti na vseh področjih.

"

V iskanju novih izzivov se je Monika preizkusila tudi v športnem Cheerleadingu, kjer se je kmalu uvrstila v slovensko reprezentanco, s katero je na Svetovnem prvenstvu leta 2014 Slovenijo zastopala v kar dveh ekipah in dosegla naslov svetovnih podprvakov.

 

Po zaključeni gimnastični karieri in opravljenem izpitu za Strokovnega delavca Trener gimnastike se je Monika posvetila treniranju otrok. Delo z mladimi jo je navdihnilo tudi k uspešnem zaključku študija na Pedagoški fakulteti, smeri predšolska vzgoja. Danes z velikim navdihom svoje znanje in veselje do športa deli z novimi nadobudnimi generacijami gimnastičarjev.

234789409_202889988469908_3331359690281356165_n.jpg
IMG_0956.png

Po obiskovanju različnih vodenih vadb je Monika nov navdih odkrila tudi v treningih Crossfita in funkcionalni vadbi, zato se je kmalu odločila opraviti AFP tečaj za osebnega trenerja. Pravi, da ji je kot trenerki najbolj pomembno splošno počutje vadečih in to, da preko doseganja ciljev gradijo svojo samozavest

Postala je tudi aktivna tekmovalka kluba Jeklo v športu olimpijskega dviganja uteži v katerem se udejstvuje danes.

bottom of page